Prăjituri Cu Ciocolată Mocha-Toffee

Prăjituri Cu Ciocolată Mocha-Toffee
Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 54 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, ouă, pudră de espresso instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Prăjituri Cu Ciocolată Mocha Toffee, Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, și Biscuiți Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mic, se amestecă cafeaua și vanilia până se dizolvă cafeaua. Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, amestecul de cafea, untul și ouăle cu lingura până se formează aluat moale. Se amestecă chipsurile de ciocolată și bucățile de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Amestec De TortAmestec De Tort
VanilieVanilie
UntUnt
CafeaCafea
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Pe foile de cookie-uri negrase, aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la o distanță de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 7 până la 10 minute sau până când suprafața pare uscată. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet. Magazin acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții54
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista