Prăjituri Cu Ciocolată Cu Dovleac Cu Gheață

Prăjituri Cu Ciocolată Cu Dovleac Cu Gheață
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 15 cenți pe porție. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cookie-Uri De Ciocolată Cu Dovleac, Cookie-Uri De Dovleac-Ciocolată, și Cookie-Uri De Ciocolată Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un Silpat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună primele șapte ingrediente și se amestecă până se omogenizează. Am făcut asta cu un spoon.In un castron separat combina ingredientele rămase, cu excepția bucăți; apoi se combină cu amestec de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați chipsuri de ciocolată sau bucăți.Aruncați pe foi în picături de dimensiuni de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
4
Coaceți timp de 8-10 minute (a mea a luat 10).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se răcească complet pe un raft, apoi faceți glaze.In un bol de amestecare sau o ceașcă mare de măsurare a lichidului pentru microunde, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Adăugați zahărul și amestecați până când amestecul este ca murdăria groasă, apoi adăugați smântână 1 lingură la un moment dat până când amestecul are aproximativ consistența lipiciului Elmer. Puneți-l peste prăjituri. Puteți lăsa glazura să se stabilească la temperatura camerei sau să accelerați puțin lucrurile și să o aruncați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista