Plăcintă cu cremă de ciocolată neagră

Plăcintă cu cremă de ciocolată neagră
Plăcintă cu cremă de ciocolată neagră este un desert lacto ovo vegetarian. O porție conține 345 de calorii, 6 g de proteine și 17 g de grăsimi. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de extract de vanilie, lapte, coajă de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Taste of Home are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați plăcintă cu cremă de ciocolată neagră, biscuiți alb și negru: ciocolată cu brânză cremă și ciocolată neagră zahăr brun închis și biscuiți alb-negru: ciocolată cu brânză cremă și ciocolată neagră zahăr brun închis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă laptele și ciocolata. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
CiocolataCiocolata
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
LapteLapte
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine CrustăSugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă ușor untul și vanilia. Se pune în coajă de patiserie. Se răcește pe un grătar. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
VanilieVanilie
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Ruby Port

Ruby Port sunt alegeri excelente pentru plăcintă cu cremă de ciocolată. Ruby Porto este vinul de desert perfect pentru această plăcintă mătăsoasă, cu ciocolată. NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate îmbuteliat
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate îmbuteliat
Un favorit personal al directorului nostru de producție de vin Jonathan Hunt. Ridică-ți picioarele după muncă sau după cină, sorbiți portul nostru Ruby și relaxați-vă. Acest vin are note bogate de fructe de pădure și un final lung și neted. Portul nostru fin și consistent Ruby începe cu un amestec de vinuri Corot Noir și Chambourcin. Apoi fortificăm amestecul cu țuică de struguri 100% (alcool distilat) și îl îndulcim pentru a aduce toate aromele într-un echilibru perfect. Serviți la temperatura camerei răcoroase.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista