Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată caldă. Această rețetă servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de făină, ciocolată, cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Bourbon și fierbinte Fudge Milkshake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cernem împreună făina, cacao, pudra de espresso, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Așezați untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați zaharuri granulate și brune, bătând până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
4
Adăugați înlocuitorul de ou și vanilia, bătând până se omogenizează bine. Îndoiți amestecul de făină în amestec de zahăr; pliați în ciocolată. Împărțiți aluatul uniform între 10 (4 uncii) ramekins; aranjați ramekins pe o tigaie cu jeleu. Acoperiți și refrigerați 4 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Jeleu
Zahăr
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați ramekins să stea la temperatura camerei 10 minute. Descoperiți și coaceți la 350 timp de 21 de minute sau până când prăjiturile sunt pufoase și ușor cruste deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Se presară uniform cu zahăr pudră; serviți imediat.