Prăjituri Cu Ceai De Cireșe-Fistic
Rețeta de prăjituri de ceai de cireșe-fistic ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 35 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, fistic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de nuntă mexicane cu fistic și cireșe, Fistic-Prăjituri De Ceai De Zmeură, și Prăjituri Cu Somon Cu Crustă De Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați un cositor de brioșă cu 12 căni cu garnituri de hârtie.
Pulsați fisticul, făina, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Bateți zahărul și ouăle cofetarilor într-un castron mare, apoi amestecați amestecul de fistic până când se combină. Se amestecă untul topit până se încorporează.
Se toarna 2 linguri de aluat in fiecare cana de briose.
Coaceți până se umflă ușor și abia începe să se stabilească, aproximativ 8 minute.
Așezați 1 sau 2 cireșe în centrul fiecărui tort și continuați să coaceți până când prăjiturile se simt elastice și marginile se rumenesc ușor, încă 10 până la 12 minute.
Se transferă într-un suport și se lasă să se răcească 10 minute în tigaie, apoi se scoate din tigaie pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetărie.
Fotografie de Andrew Purcell