Prăjituri cu cartofi dulci Cinn-ful

Prăjituri cu cartofi dulci Cinn-ful
Cookie-urile de cartofi dulci Cinn-ful sunt un vegan desert. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă de la Go Dairy Free are 685 de fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ulei de cocos, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cinn-ciocolată caldă completă și dulce, Fursecuri cu ciocolată cu cartofi dulci: dulce pentru Halloween, și Cinn-Ful Chex Mix.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați (175 de metri pătrați).într-un castron de dimensiuni medii, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Set aside.In un bol mare de amestecare, amestecați uleiul, cartoful dulce, zahărul, siropul de arțar și vanilia până se combină bine.Încorporați încet amestecul de făină în amestecul umed. Aluatul va fi destul de lipicios.Pentru cele mai bune rezultate și o mai bună gestionare, răciți aluatul timp de cel puțin 30 de minute până la 1 oră. Dacă folosiți ulei de cocos, acesta se va întări deosebit de bine.Aruncați aluatul cu lingura îngrămădită pe foi de copt (neacoperite antiaderente sau căptușite cu silpate antiaderente sau hârtie pergament).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ulei De CocosUlei De Cocos
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți timp de 10 până la 14 minute sau până când nu mai arată umed și abia încep să se rumenească în jurul marginilor sau până la coacerea dorită. (Îmi plac puțin mai moi pe interior, așa că le coac timp de 10 până la 12 minute, în funcție de dimensiune).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate3
Revista