Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Cu Zmeură
Prăjiturile cu budincă de lămâie cu zmeură sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 215 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de tartru, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Triple cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, Prăjituri de ceai cu lămâie cu zmeură, și Prăjituri Cu Budincă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Set 6 ramekins (2/3 Dimensiune ceașcă) într - un 9-de 13-in. tigaie de copt.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul granulat până când sunt groase și cremoase.
Bateți făina, untul, coaja de lămâie și sucul și laptele până se omogenizează.
Într-un castron adânc cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când albușurile țin vârfuri rigide și umede atunci când bătătorul este ridicat. Se amestecă un sfert de alb în amestecul de gălbenușuri până se omogenizează, apoi se pliază ușor în albii rămași. Îndoiți ușor în jumătate de zmeură.
Puneți aluatul în ramekins.
Se toarnă suficientă apă fierbinte de la robinet în tava de copt pentru a ajunge la 1 in. pe laturile ramekins.
Coaceți până când straturile de tort sunt setate și blaturile sunt aurii, 30 până la 35 de minute.
Scoateți ramekinele din apă; lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
Se servește cu mai multe fructe de pădure deasupra și un praf de zahăr pudră.
Faceți înainte: răciți etanș până la 1 zi; stratul de budincă va deveni mai distinct.