Prăjituri cu banane cu sos de rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu banane cu sos de rom. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 505 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, banane, făină auto-crescătoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Prăjituri Calde Cu Banane, și Prăjituri Cu Firimituri De Banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Generos unt șase ramekine de 4 uncii cu 2 linguri de unt.
Într-un castron mic, amestecați făina cu bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron, folosind un mixer electric, bateți restul de 4 1/2 linguri de unt până la crem.
Adăugați zahărul maro deschis sau turbinado și bateți până devine ușor și pufos.
Adăugați ouăle, câte 1 și bateți până se încorporează. Bateți în bananele piure. Folosind o spatulă mare, pliați ingredientele uscate în aluat până se încorporează.
Puneți aluatul în ramekins și puneți-le într-o tigaie. Turnați cu grijă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți timp de 40 de minute sau până când prăjiturile sunt ferme, dar izvorăsc înapoi când sunt apăsate ușor cu degetul.
Scoateți tigaia din cuptor și transferați ramekinele într-un suport cu clești; lasa sa se raceasca usor. Rulați un cuțit ascuțit în jurul părților laterale ale prăjiturilor, apoi inversați-le pe o grătar pentru a se răci în timp ce pregătiți sosul.
Într-o cratiță medie, combinați untul cu zahărul, romul și apa și aduceți la fierbere, amestecând constant pentru a dizolva zahărul.
Puneți o parte din sos pe farfurii. Puneți prăjiturile pe Sos, lingurați restul de sos deasupra și serviți.