Prăjituri crocante de Crab cu Salsa de Mango-ananas

Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Prăjiturile crocante de Crab cu Salsa de Mango-ananas ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 231 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Un amestec de ulei de măsline, muștar dijon, crab forfetar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Mini prăjituri de Crab cu Salsa de ananas-castraveți, Prăjituri De Crab Cu Ceapă Verde Cu Salsa De Ananas, și Prăjituri de creveți cu nucă de cocos cu Salsa de ananas Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare. Îndoiți ușor în crab și 1/2 cană panko.
Formați amestecul de crab în 8 prăjituri; dragați cu grijă chiftelele în restul de 1 cană panko.
Încălziți 1 lingură de unt topit și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 4 prăjituri de crab în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii. Repetați cu restul de unt, ulei și prăjituri de crab.
Serviți imediat cu Salsa de Mango-ananas.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.