Prăjituri crocante cu brânză elvețiană cu spanac cu cremă de Mascarpone

Prăjituri crocante cu brânză elvețiană cu spanac cu cremă de Mascarpone
Această rețetă servește 6. O porție conține 536 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bietă elvețiană, făină, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cremă De Chard Elvețian, Cremă De Chard Elvețian, și Cremă De Chard Elvețian.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați jumătate din șalotele tocate și tot usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați ciorba elvețiană și gătiți, aruncând, până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Transferați bietul într-o strecurătoare și lăsați să se răcească. Apăsați cât mai mult lichid posibil și tocați grosier. Condimentați cu sare și piper și apăsați bietul în 6 chiftele; nu vă faceți griji dacă nu se țin împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Într-un castron mic, bateți făina cu amidonul de porumb și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Presărați amestecul pe o suprafață de lucru și puneți prăjiturile de smog deasupra. Întoarceți prăjiturile, presându-le și strecurându-le în torturi compacte și lucrând în puțin din amestecul de făină pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Întindeți panko pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
8
Ungeți vârfurile prăjiturilor cu muștar și inversați-le pe rând în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
9
Periați fundul cu muștar și presărați panko deasupra; apăsați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
10
Transferați prăjiturile pe o farfurie cu hârtie de ceară și dați-le la frigider până când sunt ferme, aproximativ 20 de minute.
11
Într-o tigaie mare, topiți restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați șalota tocată rămasă și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
13
Adăugați spanacul și gătiți, aruncând, până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
14
Transferați spanacul într-o strecurătoare și apăsați cât mai mult lichid posibil. Întoarceți spanacul în tigaie. Se amestecă mascarpone și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
MascarponeMascarpone
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Adăugați prăjiturile cu smog și prăjiți la foc moderat, rotind o dată, până devin aurii și crocante, aproximativ 6 minute. Puneți spanacul pe farfurii și acoperiți cu prăjiturile cu bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Chard ElvețianChard Elvețian
17
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista