Prăjituri Calde Cu Banane

Prăjituri Calde Cu Banane
Torturile calde cu banane necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest mic dejun are 486 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ou, scorțișoară măcinată, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri fierbinți de Crăciun, Prăjituri Cu Ciocolată Caldă, și Torturile calde ale bunicii Caddell.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți untul și mierea până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și scorțișoara. Într-un castron mic, bateți oul, laptele, bananele, uleiul și sucul de lămâie; se amestecă ingredientele uscate până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
BananeBanane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă aluatul cu 1/4 căni pe o plită fierbinte unsă. Întoarceți-vă când se formează bule deasupra; gatiti pana cand a doua parte devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește cu unt de pecan cu miere și sirop, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
Nuci PecanNuci Pecan
SiropSirop

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista