Prăjituri Asiatice cu somon cu Miso cremos și sos de Sake

Prăjituri Asiatice cu somon cu Miso cremos și sos de Sake
Prăjiturile Asiatice cu somon cu Miso cremos și sos de Sake sunt un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână somon, pesmet, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Supă miso cremoasă de somon (sake No To-nyu Jiru), Prăjituri de ton în stil asiatic cu sos cremos de ghimbir, și Prăjituri De Somon Cu Sos Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal și uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa verde și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Se amestecă pasta miso și sake până se omogenizează. Aduceți la foc mic, apoi amestecați smântâna și sucul de lămâie. Reveniți la foc mic și gătiți până se îngroașă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MisoMiso
UsturoiUsturoi
CremăCremă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de pâine, somonul, ceapa și coriandrul. Într-un castron mic, amestecați împreună oul, sosul de soia și apa folosind o furculiță. Se amestecă aproximativ jumătate din aceasta în amestecul de somon și, dacă pare uscat, se mai amestecă puțin până când amestecul de somon se va lipi împreună în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Sos De SoiaSos De Soia
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SomonSomon
CeapăCeapă
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Formați amestecul de somon în torturi de 2 inci pentru aperitive sau torturi de 4 inci pentru un fel principal. Prăjiți prăjiturile timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu sosul stropit sau separat pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista