Prăjituri afumate cu creveți și parmezan-mămăligă
O porție conține 616 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,63 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, mămăligă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Creveți la grătar cu prăjituri cu mămăligă de arpagic, Prăjituri cu mămăligă la grătar și creveți picanți Chipotle, și Creveți Lola și parmezan mămăligă cu Concasse de busuioc de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați creveți la tigaie; saut 3 minute sau până la făcut, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă vinul, arpagicul, sucul și boiaua, aruncând pentru a acoperi. Păstrați cald.
Așezați felii de mămăligă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți fiecare felie cu 1 linguriță de sos și 1 linguriță de brânză; se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.
Așezați 2 felii de mămăligă pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție uniform cu amestec de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio