Prune Prăjite Cu Smântână
Prunele prăjite cu smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 127 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, extract de vanillan, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Streusel-prune prăjite cu înghețată Vanillan, Prune prăjite cu miere cu cremă Mascarpone și fragile, și Cremă de supă de ardei gras roșu prăjit cu porumb dulce prăjit și smântână de coriandru-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de prune, tăiate cu părțile în jos, într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Se amestecă împreună 1/3 cană de apă și vanilie; se toarnă peste fructe.
Presărați 1/4 cană de zahăr brun uniform peste fructe.
Coaceți prunele la 450 timp de 25 până la 30 de minute sau până când pielea începe să se blistereze. Împărțiți fructele și siropul în mod egal între patru boluri. Completați fiecare cu 1 lingură. smântână cu conținut scăzut de grăsimi și 1/2 lingură. zahăr brun.