Prune la grătar glazurate Balsamic cu înghețată de vanilie

Prune la grătar glazurate Balsamic cu înghețată de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prune la grătar balsamice glazurate cu înghețată Vanillan. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $1.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 466 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet balsamic, jupuit, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Mozzarella De Bivoliță Cu Prune Glazurate Balsamice, Nuci De Pin Și Mentă, Prune La Grătar Cu Glazură Balsamică De Miere, și Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Stropiți fructele cu ulei pentru a nu se lipi și grătați prunele 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
În timp ce fructele se prăjesc, se toarnă oțet balsamic într-o oală mică și se pune oala la foc mediu. Când oțetul se încălzește la fierbere, reduceți oțetul la jumătate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Combinați zahărul, vanilia și sucul de lămâie și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Bateți în oțet balsamic cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Așezați fructe fierbinți, la grătar, pe farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Stropiți glazura balsamică peste fructe și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista