Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prunele la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone. Această rețetă servește 4. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 293 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, frunze de rozmarin, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Prune La Grătar Cu Glazură Balsamică De Miere, Piersici la grătar cu Mascarpone, fistic și glazură balsamică, și Fripturi de flanc la grătar cu glazură balsamică de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți glazura: amestecați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional și se fierbe 1 minut sau până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
Se toarnă lichid printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un recipient cruet sau etanș, aruncând crenguțele de rozmarin.În timp ce lichidul este încă cald, amestecați mierea și balsamicul. Glaze pot fi stocate în frigider până la 1 lună.Se amestecă aproximativ 1 lingură de glazură în brânza mascarpone până se combină bine. Pune deoparte.Acoperiți prunele cu apă col și lăsați-le să se hidrateze aproximativ 20 de minute. De asemenea, înmuiați 4 ramuri robuste de rozmarin sau frigarui de bambus în apă timp de aproximativ 10 minute. Filetați 3 jumătăți de prune pe fiecare. Mutați frigăruile pe o farfurie.
Ungeți fructele cu generozitate cu glazura.Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare. Prăjiți prunele la foc indirect până se încălzesc, rotind o dată, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Periați cu puțin mai multă glazură în timpul gătitului.Aranjați fiecare frigăruie, tăiată cu fața în sus, pe o farfurie individuală de servire. Puneți niște amestec de creme mascarpone în farfurie.
Se ornează cu coajă de lămâie.
Se servește cald sau la temperatura camerei.