Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone

Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prunele la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone. Această rețetă servește 4. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 293 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, frunze de rozmarin, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Prune La Grătar Cu Glazură Balsamică De Miere, Piersici la grătar cu Mascarpone, fistic și glazură balsamică, și Fripturi de flanc la grătar cu glazură balsamică de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți glazura: amestecați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional și se fierbe 1 minut sau până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
3
Se toarnă lichid printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un recipient cruet sau etanș, aruncând crenguțele de rozmarin.În timp ce lichidul este încă cald, amestecați mierea și balsamicul. Glaze pot fi stocate în frigider până la 1 lună.Se amestecă aproximativ 1 lingură de glazură în brânza mascarpone până se combină bine. Pune deoparte.Acoperiți prunele cu apă col și lăsați-le să se hidrateze aproximativ 20 de minute. De asemenea, înmuiați 4 ramuri robuste de rozmarin sau frigarui de bambus în apă timp de aproximativ 10 minute. Filetați 3 jumătăți de prune pe fiecare. Mutați frigăruile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Ungeți fructele cu generozitate cu glazura.Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare. Prăjiți prunele la foc indirect până se încălzesc, rotind o dată, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Periați cu puțin mai multă glazură în timpul gătitului.Aranjați fiecare frigăruie, tăiată cu fața în sus, pe o farfurie individuală de servire. Puneți niște amestec de creme mascarpone în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Se ornează cu coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista