Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați prunele coapte Madeiran. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci de pin, coajă de portocală, suc proaspăt de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Rozmarin Madeira Coapte Brie, Prune coapte Flapjack, și Prune Coapte Cu Scorțișoară Și Miere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sferturile de prune într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Combinați zahărul, coaja de portocală, Madeira, sucul de portocale și scorțișoara.