Prune Coapte Madeira
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați prunele coapte Madeiran. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci de pin, coajă de portocală, suc proaspăt de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Rozmarin Madeira Coapte Brie, Prune coapte Flapjack, și Prune Coapte Cu Scorțișoară Și Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați sferturile de prune într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați zahărul, coaja de portocală, Madeira, sucul de portocale și scorțișoara.
Stropiți amestecul de suc de portocale peste prune.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Serviți prunele peste iaurt; top cu nuci de pin.