Provolone și Broccoli rabe Panini

Provolone și Broccoli rabe Panini este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 483 calorii, 24g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți hamsii plate, broccoli rabe, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Carne de vită, Broccoli rabe și Provolone Panini, Broccoli rabe și Provolone Hot Dog, și Mașini de tocat Broccoli rabe și Provolone.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli rabe intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi se toacă.
Gatiti hamsiile si usturoiul in 1 1/2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana cand usturoiul incepe sa devina auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați broccoli rabe și gătiți, amestecând, 1 minut.
Încălziți o presă panini sau sandwich conform instrucțiunilor producătorului până când este fierbinte. (Alternativ, încălziți o tigaie cu grătar bine condimentată la foc moderat.)
Periați 4 felii centrale de pâine pe 1 parte cu restul de 1 1/2 linguri de ulei. (Rezervați restul de pâine pentru o altă utilizare.) Puneți felii, cu părțile unse în jos, pe o suprafață de lucru, apoi împărțiți jumătate de brânză între 2 felii. Se acoperă cu tot amestecul de broccoli rabe, brânza rămasă și restul de 2 felii de pâine, cu ulei în sus.
Puneți sandvișurile pe presă, apoi trageți în jos deasupra pe sandvișuri și gătiți până când sandvișurile sunt rumenite și crocante, 4 până la 8 minute. (Dacă folosiți tigaie pentru grătar, puneți o tigaie grea deasupra sandvișurilor și gătiți, întorcând sandvișurile o dată.)