Provolone și Broccoli rabe Panini

Provolone și Broccoli rabe Panini
Provolone și Broccoli rabe Panini este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 483 calorii, 24g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți hamsii plate, broccoli rabe, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Carne de vită, Broccoli rabe și Provolone Panini, Broccoli rabe și Provolone Hot Dog, și Mașini de tocat Broccoli rabe și Provolone.

Instrucțiuni

1
Gatiti broccoli rabe intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi se toacă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Gatiti hamsiile si usturoiul in 1 1/2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana cand usturoiul incepe sa devina auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați broccoli rabe și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
5
Încălziți o presă panini sau sandwich conform instrucțiunilor producătorului până când este fierbinte. (Alternativ, încălziți o tigaie cu grătar bine condimentată la foc moderat.)
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Periați 4 felii centrale de pâine pe 1 parte cu restul de 1 1/2 linguri de ulei. (Rezervați restul de pâine pentru o altă utilizare.) Puneți felii, cu părțile unse în jos, pe o suprafață de lucru, apoi împărțiți jumătate de brânză între 2 felii. Se acoperă cu tot amestecul de broccoli rabe, brânza rămasă și restul de 2 felii de pâine, cu ulei în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Puneți sandvișurile pe presă, apoi trageți în jos deasupra pe sandvișuri și gătiți până când sandvișurile sunt rumenite și crocante, 4 până la 8 minute. (Dacă folosiți tigaie pentru grătar, puneți o tigaie grea deasupra sandvișurilor și gătiți, întorcând sandvișurile o dată.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista