Pistou provensal necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.47 pe portie. Această garnitură are 444 calorii, 12g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de pui, frunze de dafin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Tagliatelle cu roșu provensal Pistou, Sos Provensal Pistou, și Ciorba de legume provensal (Soupe au Pistou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați fasolea cu frunza de dafin și 2 căni de apă. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute pentru fasole proaspătă și 45 de minute pentru uscat. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați prazul, șalota, țelina, morcovii, ardeiul gras, cimbru și restul de 3 linguri de apă și gătiți la foc moderat până când apa s-a evaporat și legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Cesti Catei De Usturoi
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați bulionul și câte un vârf mare de sare și piper; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Adăugați fasolea verde, porumbul și fasolea de coajă gătită împreună cu orice lichid de gătit rămas. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul și usturoiul și procesați-l într-o pastă. Cu mașina pornită, turnați încet restul de 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Transferați piureul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Răsturnați piureul într-un castron și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați dovleceii în supă și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Aruncați crenguțele de cimbru și condimentați supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
9
Scoateți supa de pe foc, amestecați piureul de busuioc și serviți imediat.