Prosciutto - și Provolone-umplute Arancini
Prosciutto - și Provolone-umplute Arancini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 500 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, provolone în vârstă, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Prosciutto-și-Provolone-umplute Focaccia, Prosciutto Provolone Panini, și Crupe caserola cu ciuperci, Prosciutto, și Provolone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Apăsați 2 linguri amestec de orez în jurul a 1 cub de brânză pentru a forma o bilă mică. Repetați cu risotto și brânză rămase.
Puneți făina într-un castron puțin adânc; puneți pesmetul într-un al doilea castron puțin adânc. Bateți oul cu 2 linguri de apă într-un al treilea bol. Bile de orez de dragare în făină, înmuiați în amestec de ouă și rulați în pesmet pentru a acoperi.
Așezați pe o tavă, acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore.
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-o cratiță adâncă; se încălzește la 35
Prăjiți bilele de orez, în loturi, 4 până la 5 minute sau până devin aurii.
Îndepărtați cu o lingură pliată; scurgeți pe prosoape de hârtie.