Prosciutto și Mozzarella pui umplut cu sos de portocale Beurre Blanc

Prosciutto și Mozzarella umplute cu sos de portocale Beurre Blanc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $ 1.57 pe portie. O porție conține 446 calorii, 13g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de prosciutto, unt, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 25%. Încercați Sos de portocale Beurre Blanc pentru fructe de mare, Sparanghel învelit în Prosciutto cu Beurre Blanc, și Mahi-Mahi cu sos de portocale Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru puiul umplut: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați cu grijă o fantă de-a lungul marginii celei mai groase părți a fiecărui piept de pui pentru a crea un buzunar. Umpleți o felie de prosciutto și mozzarella de 1 uncie în fiecare, fixați-o cu scobitori după cum este necesar și așezați-o pe o foaie de copt. Condimentează cu sare și piper și unge cu ulei de măsline.
Se introduce la cuptor și se prăjește până se înmoaie furculița aproximativ 45 până la 50 de minute.
Combinați sucul de portocale și vinul într-o cratiță și fierbeți la foc mediu până se reduce la jumătate din volum. Se amestecă smântâna grea, se aduce la foc mic și se lasă să se reducă și să se îngroașe la foc mic. Se amestecă pătrunjelul și se lasă deoparte scurt într-un loc cald.
Scoateți orice scobitori din pui și puneți-le pe vasul de servire.
Bateți untul în sos chiar înainte de servire și stropiți sosul în jurul și peste pui.