Prosciutto și Calzone de vinete

Prosciutto și Calzone de vinete
Prosciutto și calzone vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 828 calorii, 37g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ricotta, ouă, piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, rulouri de prosciutto de vinete, și Vinete Și Prosciutto Lasagna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Puneți o piatră de pizza pe raftul inferior al cuptorului pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți aluatul de pe ambalaj și lăsați să se odihnească pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, adăugați prosciutto și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se scoate din tigaie pe o farfurie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Condimentează vinetele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
7
Adăugați uleiul de măsline în tigaie la foc mediu și sotati vinetele timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați usturoiul și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Sotează încă 2 până la 3 minute, având grijă să nu arzi usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Se adaugă roșiile și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
11
Lăsați sosul să se reducă până când tot lichidul suplimentar a dispărut, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
13
Într-un castron mic, combinați ricotta, 1 ou, parmezanul, nucile de pin, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper, pătrunjelul și busuiocul. Combinați ușor amestecul de ricotta cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Într-un castron mic adăugați oul rămas și 1 linguriță de apă și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Frământați aluatul de câteva ori pe o suprafață înmuiată și adăugați oregano uscat și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
16
Tăiați aluatul în jumătate și rotiți 1 bucată într-un oval de aproximativ 12 până la 14 inci lungime și 8 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Puneți aluatul pe o coajă presărată cu făină de porumb și adăugați jumătate din amestecul de ricotta/vinete la jumătatea ovalului, lăsând 2 inci pe fiecare parte. Se acoperă cu 3 felii de mozzarella și se presară cu jumătate din prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ProsciuttoProsciutto
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
18
Îndoiți aluatul și rotiți marginea închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
19
Ungeți cu spălarea ouălor, presărați cu un vârf de sare kosher și glisați coaja pe piatra fierbinte de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
20
Repetați cu cealaltă jumătate a aluatului și a ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
21
Coaceți timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
22
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 până la 10 minute, serviți fierbinte!
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista