Prosciutto, pere și Sushi cu brânză albastră
Rețeta Prosciutto, pere și Sushi cu brânză albastră este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru 77 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pere, sirop balsamic, nori și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prosciutto, pere și Sushi cu brânză albastră, Sandvișuri cu Prosciutto, pere și brânză albastră, și Pere Caramelizate, Prosciutto + Pizza Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de orez brun gătit cu 4 linguri de oțet de orez și 1/2 linguriță de sare kosher. Prăjiți și zdrobiți 3 linguri de nuci de pin; pus deoparte. Acoperiți o foaie de folie de tablă cu folie de plastic și acoperiți cu 1 foaie de nori (alge marine). Apăsați 3/4 cană de orez pe nori, lăsând margini de 1/4 inch în partea de sus și de jos. Apăsați lingura de nuci de pin zdrobite în orez și acoperiți cu 1 felie subțire de prosciutto, 1/2 lingură de brânză albastră și 2 linguri de pere julienned.
Rola folie strâns spre youl.
Îndepărtați folia și folia de plastic.
Tăiați rola în bucăți de 1 inch. Faceți încă 3; stropiți fiecare cu 1/4 lingură de sirop balsamic.