Prosciutto Cu Piersici Și Oțet Balsamic

Prosciutto cu piersici și oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă de la Food Republic are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, piper, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gelato de vanilie cu piersici în oțet Balsamic, Bruschetta de prosciutto, pepene galben și oțet Balsamic, și Prosciutto-pepene galben învelit cu mentă și oțet Balsamic alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.Înfășurați 8 bucăți de prosciutto în jurul fundului puțurilor unei tigaie de brioșă standard inversată și coaceți până când sunt crocante.
Scoateți prosciutto-ul din puțurile de briose și rupeți-l în cioburi mari. Rezervați până când este necesar pentru placa finală.
Așezați feliile rămase de prosciutto pe o farfurie de servire și apoi puneți o bucată crocantă la capătul fiecărei bucăți de prosciutto.Se toacă fin arpagicul și se amestecă cu piersicile. Măcinați niște piper pe prosciutto. Aranjați piersicile condimentate pe bucata de prosciutto pe un platou și stropiți cu uleiul de măsline și oțetul balsamic.
Se servește la temperatura camerei.Încercați aceste mâncăruri combinate grozave pe Food Republic: rețetă de brânză de capră și mămăligă
Salată De Roșii Și Piersici Cu Rețetă De Brânză De Capră
Stivă De Pepene Verde Și Manchego Cu Rețetă Pesto De Rucola