Proiectați-vă propriile Kabobs cu sosuri de fructe
Design-Your-Own Kabobs cu sosuri de fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 4.58 pe portie. O porție conține 585 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de pansament, unt, dovlecei de vară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare includ Cheesecake clasic cu sosuri de fructe de casă, Cremă plăcintă cu cireșe baie de fructe cu Kabobs de fructe curcubeu, și Tort Și Fructe La Grătar Cu Zmeură Picantă Și Sosuri Dulci De Catifea.
Instrucțiuni
1
În blender, puneți prune și concentrat de limonadă. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte. Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă amestecul de prune și ingredientele sosului rămas în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în 1-1/2-in. Cuburi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 15 minute, amestecand ocazional.
3
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați nectarul de caise, caisele și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De Caise
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Se încălzește la fierbere la foc mediu; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 3 până la 5 minute sau până când cea mai mare parte a nectarului este absorbită. Se amestecă ingredientele rămase de salsa, cu excepția pătrunjelului; se încălzește. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Nectar
Dientes De Ajo
5
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Filetați 4 sau 5 bucăți de carne alternativ cu cartofi, ciuperci, dovlecei, ardei gras și ceapă pe fiecare dintre cele 8 frigarui mari (15 inci) sau 16 mici din metal sau bambus, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Acoperiți și grătați kabobs la foc mediu 10 până la 15 minute, întorcând și perindând de 2 sau 3 ori cu pansament, până când carnea este gata. Când ați terminat, carnea de vită, puiul și cârnații nu mai sunt roz în centru, iar creveții sunt roz și fermi.