Proiectați-vă propriile Kabobs cu sosuri de fructe

Proiectați-vă propriile Kabobs cu sosuri de fructe
Design-Your-Own Kabobs cu sosuri de fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 4.58 pe portie. O porție conține 585 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de pansament, unt, dovlecei de vară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare includ Cheesecake clasic cu sosuri de fructe de casă, Cremă plăcintă cu cireșe baie de fructe cu Kabobs de fructe curcubeu, și Tort Și Fructe La Grătar Cu Zmeură Picantă Și Sosuri Dulci De Catifea.

Instrucțiuni

1
În blender, puneți prune și concentrat de limonadă. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte. Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă amestecul de prune și ingredientele sosului rămas în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în 1-1/2-in. CuburiTăiat în 1-1/2-in. Cuburi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 15 minute, amestecand ocazional.
3
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați nectarul de caise, caisele și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se încălzește la fierbere la foc mediu; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 3 până la 5 minute sau până când cea mai mare parte a nectarului este absorbită. Se amestecă ingredientele rămase de salsa, cu excepția pătrunjelului; se încălzește. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
NectarNectar
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Filetați 4 sau 5 bucăți de carne alternativ cu cartofi, ciuperci, dovlecei, ardei gras și ceapă pe fiecare dintre cele 8 frigarui mari (15 inci) sau 16 mici din metal sau bambus, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Acoperiți și grătați kabobs la foc mediu 10 până la 15 minute, întorcând și perindând de 2 sau 3 ori cu pansament, până când carnea este gata. Când ați terminat, carnea de vită, puiul și cârnații nu mai sunt roz în centru, iar creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți kabobs cu sos cald sau rece și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista