Proiectați-vă propriile Kabobs cu sosuri de fructe

Proiectați-vă propriile Kabobs cu sosuri de fructe
Design-Your-Own Kabobs cu sosuri de fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 4.58 pe portie. O porție conține 585 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de pansament, unt, dovlecei de vară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare includ Cheesecake clasic cu sosuri de fructe de casă, Cremă plăcintă cu cireșe baie de fructe cu Kabobs de fructe curcubeu, și Tort Și Fructe La Grătar Cu Zmeură Picantă Și Sosuri Dulci De Catifea.

Instrucțiuni

1
În blender, puneți prune și concentrat de limonadă. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte. Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă amestecul de prune și ingredientele sosului rămas în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în 1-1/2-in. CuburiTăiat în 1-1/2-in. Cuburi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 15 minute, amestecand ocazional.
3
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați nectarul de caise, caisele și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se încălzește la fierbere la foc mediu; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 3 până la 5 minute sau până când cea mai mare parte a nectarului este absorbită. Se amestecă ingredientele rămase de salsa, cu excepția pătrunjelului; se încălzește. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
NectarNectar
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Filetați 4 sau 5 bucăți de carne alternativ cu cartofi, ciuperci, dovlecei, ardei gras și ceapă pe fiecare dintre cele 8 frigarui mari (15 inci) sau 16 mici din metal sau bambus, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Acoperiți și grătați kabobs la foc mediu 10 până la 15 minute, întorcând și perindând de 2 sau 3 ori cu pansament, până când carnea este gata. Când ați terminat, carnea de vită, puiul și cârnații nu mai sunt roz în centru, iar creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți kabobs cu sos cald sau rece și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

1561 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate nectar de caisepoate nectar de caise2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură dezosată de vită, tăiată în cuburi de 1 inchfriptură dezosată de vită, tăiată în cuburi de 1 inch1ardei gras, tăiat în bucăți de 1 inchardei gras, tăiat în bucăți de 1 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 catei pe usturoi, tocati2 catei pe usturoi, tocati591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri muraturi de marar tocate marunt3 linguri muraturi de marar tocate marunt12 lingurițe de pudră de usturoiMuștar DijonMuștar Dijon1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaise uscate tocatecaise uscate tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat0Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat8creveți și cu veneSos ItalianSos Italian2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Legături de cârnați italieni (sau cârnați afumați, cum ar fi kielbasa), tăiați în bucăți de 1 inchLegături de cârnați italieni (sau cârnați afumați, cum ar fi kielbasa), tăiați în bucăți de 1 inch1Oreos dublu umplutcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate concentrat de limonadă congelat, dezghețatpoate concentrat de limonadă congelat, dezghețat16ciuperci întregi proaspeteciuperci întregi proaspete16smallscartofi noi, fierți până se înmoaie (aproximativ 15 minute)cartofi noi, fierți până se înmoaie (aproximativ 15 minute)1lingura. otet de vin rosuceapă, tăiată în 24 de bucăți sau 24 de ceapă perlatăceapă, tăiată în 24 de bucăți sau 24 de ceapă perlată1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de prune medii (romi), tocateroșii de prune medii (romi), tocate4681 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate prune violet, drenatepoate prune violet, drenate12 lingurițe de pudră de usturoiceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți mari nefierți în scoici, dezghețați dacă sunt congelațicreveți mari nefierți în scoici, dezghețați dacă sunt congelați2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de pui dezosat fără piele, tăiat în bucăți de 1 inchpiept de pui dezosat fără piele, tăiat în bucăți de 1 inch31 litru de lapte integral, la temperatura camereidovlecei sau dovlecei galbeni de vară, tăiați în felii de 1 inchdovlecei sau dovlecei galbeni de vară, tăiați în felii de 1 inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista