Profiteroli cu înghețată de cafea
Profiteroles cu înghețată de cafea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 72 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână unt, ouă, topping de fudge și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bine. Încercați Profiteroli cu înghețată de cafea, Profiteroli cu frișcă de cafea, și Profiteroli Cu Înghețată De Cafea Și Sos De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Se amestecă făina și zahărul.
Aduceți untul și 3/4 cană de apă la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Îndepărtați imediat de pe foc și amestecați rapid amestecul de făină dintr-o dată. Bateți cu o lingură de lemn până când amestecul este neted și lasă părțile laterale ale tigaiei, formând o bilă de aluat. Adăugați treptat ouăle, bătând până când amestecul este neted și lucios.
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți din cuptor la un suport de sârmă. Pierceți 1 parte a fiecărui puf de cremă cu un cuțit pentru a permite scăparea aburului. Se răcește complet pe foaia de copt (aproximativ 20 de minute).
Tăiați fiecare puf de cremă pe jumătate orizontal. Înghețată de cafea Dollop pe jumătățile de jos; deasupra cu jumătățile rămase. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Stropiți cu topping fierbinte de fudge chiar înainte de servire.