Profiteroli
Profiterolele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 294 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Profiteroli, Profiteroli, și Profiteroli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: sac de patiserie echipat cu vârf drept mare
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-o cratiță mică combinați apa, untul și sarea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și adăugați făina dintr-o dată și amestecați-o puternic cu o lingură de lemn. Gătiti până când amestecul a format o bilă și are un luciu ușor transpirat și s-a îndepărtat de tigaie.
Transferați amestecul într-un vas de amestecare și lăsați să se răcească timp de 3 până la 4 minute. Amestecul nu trebuie să fie rece, doar suficient de rece pentru a nu găti ouăle atunci când este adăugat. Folosind un mixer electric sau o mulțime de grăsime de cot de modă veche, bateți ouăle 1 la un moment dat. Nu adăugați al doilea ou până când primul nu este complet încorporat.
Adăugați scorțișoara și bateți încă o secundă pentru a combina.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie echipată cu un vârf drept Mare și bile de țeavă de 1 inch pe o tavă de foi căptușită cu hârtie pergament. Când ați terminat, scufundați degetul în apă și neteziți partea superioară a fiecărei bile în care punga de patiserie a eliberat aluatul. Asigurați-vă că lăsați cel puțin 1 inch între fiecare dintre bile. Cresc!
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute, rotind tava la jumătatea timpului de gătit pentru a asigura o gătire uniformă. Când ați terminat, pufurile trebuie să fie ușoare, aerisite și uscate în interior. Se răcește pe un raft.
Când sunteți gata de servit, tăiați pe jumătate orizontal și umpleți cu înghețată la alegere. (Prefer o vanilie cu adevărat de înaltă calitate.) Se acoperă cu sos cald de ciocolată.
Aduceți o cratiță cu 1 inch de apă la fierbere.
Puneți ciocolata într-un vas de amestecare din metal sau sticlă rezistentă la căldură și așezați deasupra cratiței cu apă clocotită. Acordați o atenție deosebită faptului că vasul de amestecare nu atinge suprafața apei fierbinți.
Adăugați restul ingredientelor și amestecați până când ciocolata s-a topit și totul este combinat. Acesta este un proces destul de rapid, odată ce ciocolata s-a topit, scoateți-o din cazanul dublu configurat. Spoon peste profiteroles umplute. Acest lucru este cel mai bun atunci când este servit cald!