Profiterole Condimentate Cu Dovleac Cu Compot Cald De Afine

Profiterolele condimentate cu dovleac cu compot cald de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 575 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână compot cald de afine, condiment pentru plăcintă cu dovleac, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul pudră, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Brownie de alune cu cremă de unt de alune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Terci de nucă de cocos condimentat cu compot de afine și portocale, Supă De Dovleac Cu Compot De Afine Și Castane Prăjite, și Profiterole false cu sos cald de Caramel.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; reduceți căldura la minim.
Se amestecă făina și condimentele de plăcintă cu dovleac, bătând cu o lingură de lemn 1 1/2 până la 2 minute sau până când amestecul lasă părțile laterale ale tigaiei.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Puneți aluatul într-o pungă de decorare prevăzută cu un vârf de stea #4; pipă movile de 24 (1 1/2 inch), la distanță de 2 inci, pe foi de copt.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când este umflat și auriu.
Transferați pe rafturi pentru a se răci.
Tăiați blaturile din pufuri și umpleți cu o lingură de înghețată. Înlocuiți blaturile; praf cu zahăr pudră. Puneți compot cald de afine pe feluri de mâncare individuale; acoperiți cu pufuri și garnisiți, dacă doriți.