Produse De Patiserie Samosa Din Legume Din India De Est

Produse De Patiserie Samosa Din Legume Din India De Est
Reteta East Indian legume Samosa produse de patiserie ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 12 și costă 78 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 428 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, chimen măcinat, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Indian Samosa Caserola, Ușor Indian Samosa, și Samosa Potpie În Stil Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii; tăiați în sferturi și gătiți până se înmoaie în apă sărată care fierbe ușor; scurgere; MASH cartofii grosolan într-un castron mare; adăugați 1 cană de ceapă tocată mărunt, 3/4 cană de mazăre congelată dezghețată, 2 ardei iute Anaheim cu semințe tăiate cubulețe, 2 linguri de coriandru proaspăt tocat și 2 linguri de mentă proaspătă tocată.Prăjiți 1/2 linguriță semințe de chimen într-o tigaie la foc mediu, până când semințele devin aromate și ușor pop; adăugați la celelalte ingrediente într-un castron mare; amestecați împreună condimentele rămase într-o cană sau un castron mai mic: 2 linguri suc proaspăt de lămâie sau 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, 2 lingurițe coriandru măcinat, 1 1/2 lingurițe pudră de curry, 1 linguriță chimen măcinat, 1 linguriță pastă de ghimbir-usturoi (sau 1/2 linguriță fiecare) și 1 1/4 lingurițe sare de mare fină; se toarnă peste ingrediente în castron; se amestecă ușor amestecul până când amestecul este bine combinat.Măsurați toate ingredientele ușoare de patiserie de casă într-un castron mare al unui robot de bucătărie; procesați ingredientele timp de un minut sau până când aluatul se formează într-o bilă.Așezați aluatul pe o suprafață netedă curată presărată cu făină; se rulează într-o foaie de aluat cu grosimea cuprinsă între 1/8 și 1/4 inch; se presară cu făină pentru a preveni lipirea sucitorului, dacă este necesar.Tăiați foaia de aluat în cercuri apăsând un pahar mare de băut peste aluat, reluând resturile dacă este necesar; repetați procesul până când se folosește tot aluatul.Așezați raftul cuptorului în poziția centrală; Preîncălziți cuptorul la 204°.lingură aproximativ 1 lingură de umplutură de SAMOSA vegetală pe jumătate din fiecare cerc de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inch (adăugați suficientă umplutură fără a umple excesiv); pliați fiecare cerc de patiserie în jumătate pentru a forma o cifră de afaceri; apăsați ușor marginea rotundă a cifrelor de afaceri cu o furculiță (dacă aveți umplutură rămasă, puteți servi acest lucru ca o salată gustoasă de cartofi indieni mai târziu!).Ridicați cifrele de afaceri cu o spatulă metalică; aranjați pe foaia de biscuiți unsă; periați cu ulei de măsline.Coaceți cifrele de afaceri 15-20 de minute, sau până se rumenesc.Serviți cu chutney Gri major sau chutney de mentă și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chutney De MentăChutney De Mentă
Salată De CartofiSalată De Cartofi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Ingrediente

11 lingură de oregano uscatgranule de bouillon de legume sau 1 lingură granulă de bouillon de puigranule de bouillon de legume sau 1 lingură granulă de bouillon de pui2ardei iute Anaheim cu semințe tăiate cubulețeardei iute Anaheim cu semințe tăiate cubulețe1Bucăți de caramele Heath Barsemințe de chimen prăjitesemințe de chimen prăjite1Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe2Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1prăjituri cu ghimbir, împărțiteprăjituri cu ghimbir, împărțite6311 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleytocată de mentă proaspătătocată de mentă proaspătă1Oreos dublu umplutpastă de ghimbir-usturoi (sau 1/2 linguriță fiecare)pastă de ghimbir-usturoi (sau 1/2 linguriță fiecare)1Oreos dublu umplutcoriandru măcinatcoriandru măcinat2Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâie sau 2 linguri suc de lămâiesuc proaspăt de lămâie sau 2 linguri suc de lămâie1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei vegetal sau ulei de măsline ușor de 3 sau 4 pahareulei vegetal sau ulei de măsline ușor de 3 sau 4 pahare11 lingură de oregano uscatsuc proaspăt de lămâie sau 1 lingură suc de lămâiesuc proaspăt de lămâie sau 1 lingură suc de lămâie791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec12creveți și cu veneulei de măsline, pentru a unge înainte de coacereulei de măsline, pentru a unge înainte de coacere2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt0Bucăți de caramele Heath Barceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelată dezghețatămazăre congelată dezghețată907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi fierți curățațicartofi fierți curățați1Bucăți de caramele Heath Barsare de mare finăsare de mare fină

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista