Produse de patiserie cu dovleac și fenicul

Produse de patiserie cu dovleac și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați produse de patiserie cu dovleac și fenicul. Această rețetă face 25 de porții cu 110 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de bulb de fenicul, ricotta salata, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Produse De Patiserie Umplute Cu Dovleac, Produse de patiserie Fetan și dovleac, și Produse De Patiserie Cu Ciocolată Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Se toacă 1/2 cană frunze de fenicul și se rezervă, apoi se îndepărtează tulpinile și stratul exterior dur din bec. Înjumătățiți becul și grătarul pe găuri mari ale unui răzuitor cu 4 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
2
Se încălzește 1/3 cană de ulei de măsline într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează și se fierbe ceapa, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați dovleac și fenicul ras și gătiți, amestecând frecvent și răzuind orice bucăți maro, până când legumele sunt moi, aproximativ 12 minute. Se amestecă fulgii de bulgur și chile și se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
LegumeLegume
DovleacDovleac
BulgurBulgur
FeniculFenicul
4
Adăugați frunze de fenicul și mentă, apoi scoateți-le de pe foc și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
MentăMentă
5
Lăsați să stea 15 minute. Se amestecă brânzeturile și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Păstrând foile rămase acoperite, periați ușor 1 foaie de rulou de primăvară cu puțin ulei de șofrănel și așezați 2 linguri de umplere la 1 inch de marginea cea mai apropiată de dvs. Formați completarea într-un buștean, lăsând o margine de 1/2 inch pe fiecare parte. Îndoiți partea inferioară a foii peste umplutură, apoi pliați în laturi. Îndepărtați-vă ușor de dvs. pentru a forma un cilindru, periați marginea superioară cu albuș de ou și apăsați pentru a sigila. Îndoiți cilindrul într-o formă de potcoavă. Faceți mai multe produse de patiserie în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănelUlei De șofrănel
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RolaRola
2
Încălziți suficient ulei de șofrănel și măsline pentru a măsura 3/4 inch într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc moderat, până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 350 de produse de patiserie F. Fry 2 sau 3 la un moment dat, întorcându-se o dată, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a scurge și a readuce uleiurile la 350 F între loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Umplerea se poate face cu 1 zi înainte.
2
Se lasă să se răcească și se răcește, acoperit. Reveniți la temperatura camerei înainte de utilizare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții25
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista