Produse De Patiserie Cu Ciocolată Și Castane
Chocolate-castan produse de patiserie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 580 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie. Un amestec de baton de copt cu ciocolată semidulce, lapte, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Produse de patiserie cu ciocolată-migdale, Mini Produse De Patiserie Cu Nuci De Ciocolată, și Produse de patiserie cu ciocolată și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți cojile de patiserie conform instrucțiunilor pachetului; deoparte.
Aduceți castanele, 1 cană de zahăr și 1 cană de lapte la fiert într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când castanele sunt fragede și amestecul se îngroașă.
Ciocolata cu microunde într-un vas de sticlă la 30 de secunde până la 1 minut sau până la topire, amestecând o dată.
Îndepărtați amestecul de castane de pe foc. Se amestecă ciocolata topită și romul.
Procesați amestecul de castane, în loturi, într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Se răcește complet.
Bateți crema la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor frisca în amestecul de castane. (
Amestecul va fi moale.) Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Se amestecă amestecul în cochilii de patiserie pregătite.