Probleme De Piață-Supă De Anghinare Din Ierusalim

Probleme de piață-supa de anghinare din Ierusalim ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 278 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de SippitySup. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, frunze de salvie, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prânz De Piață: Salată De Anghinare Din Ierusalim, Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați slănina și gătiți, întorcând ocazional, până când începe să fie crocantă, aproximativ 8 minute.
Se adauga ceapa, feniculul, prazul, telina, usturoiul, Salvia, cimbru, frunza de dafin, lingurita de sare si lingurita de piper. Gatiti, amestecand ocazional timp de 5 minute.
Adăugați anghinarea din Ierusalim și gătiți încă 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional.
Se toarnă bulionul, se adaugă cartofii și restul de 1 linguriță de sare și se aduce amestecul la fierbere. Coborâți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, aproximativ 30 de minute.
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o.
Scoateți slănina și tocați-o aproximativ; pune-l deoparte până la servire.Folosind un blender, un blender de imersie de mână sau un robot de bucătărie și lucrând în loturi, curățați supa până când este foarte netedă. Poate fi necesar să adăugați puțină apă pentru a obține consistența dorită. Reglați condimentul după cum este necesar.Reîncălziți supa și puneți supa în boluri calde. Completați fiecare porție cu o parte din slănina rezervată.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...