Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost

Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prostul proaspăt de căpșuni-rubarbă. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 163 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, căpșuni, rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos proaspăt de căpșuni și rubarbă Parfaits, Compot De Rubarbă Și Căpșuni Cu Mentă Proaspătă, și Compot de rubarbă și căpșuni cu mentă proaspătă.

Instrucțiuni

1
Rezervați 4 fructe de pădure pentru garnitură; tocați boabele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2
Așezați 1 cană de fructe de pădure tocate într-o cratiță medie; se amestecă rubarba, zahărul și apa. Aduceți la fierbere în cratiță acoperită la foc mare; gatiti la foc mediu-mic 5 min. sau până când boabele se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă în castron; se răcește la temperatura camerei. Se dă la frigider 2 ore sau până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se adaugă amestecul de fructe de pădure; se amestecă 1 min. Se amestecă biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
6
Puneți boabele rămase tocate în pahare de desert; se acoperă cu amestec de rubarbă. Felie de fructe de padure întregi rezervate; loc pe deserturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista