Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prostul proaspăt de căpșuni-rubarbă. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 163 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, căpșuni, rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos proaspăt de căpșuni și rubarbă Parfaits, Compot De Rubarbă Și Căpșuni Cu Mentă Proaspătă, și Compot de rubarbă și căpșuni cu mentă proaspătă.
Instrucțiuni
Rezervați 4 fructe de pădure pentru garnitură; tocați boabele rămase.
Așezați 1 cană de fructe de pădure tocate într-o cratiță medie; se amestecă rubarba, zahărul și apa. Aduceți la fierbere în cratiță acoperită la foc mare; gatiti la foc mediu-mic 5 min. sau până când boabele se înmoaie, amestecând ocazional.
Se toarnă în castron; se răcește la temperatura camerei. Se dă la frigider 2 ore sau până se răcește.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min.
Se adaugă amestecul de fructe de pădure; se amestecă 1 min. Se amestecă biciul rece.
Puneți boabele rămase tocate în pahare de desert; se acoperă cu amestec de rubarbă. Felie de fructe de padure întregi rezervate; loc pe deserturi.