Prințul Orloff

Prințul Orloff
Prințul Orloff de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 790 calorii, 57G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, unt, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Prințul Harry Cocktail, Bonnie Prince Charlie, și Conuri de înghețată prinț și Prințesă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pat vițel uscat si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VitelVitel
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în oală de 5 până la 6 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi vițelul brun pe toate părțile, întorcându - se cu clești, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați vițelul pe o farfurie și aruncați grăsimea din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Topiți untul de lingură rămas în oală și gătiți ceapa, țelina și morcovul la foc moderat, amestecând și răzuind orice bucăți maro, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Înfășurați pătrunjelul, cimbru proaspăt (dacă utilizați) și frunza de dafin într-un pătrat de pânză de brânză și legați-l într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni, apoi adăugați la legume împreună cu vin și cimbru uscat (dacă utilizați). Puneți vițel deasupra și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
VitelVitel
VinVin
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
7
Acoperiți oala cu capac, apoi transferați în treimea inferioară a cuptorului și fierbeți vițelul până când termometrul a introdus 2 inci în centrul cărnii înregistrează 63°, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați vițelul pe o tăietură și lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește la 68°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Turnați sucurile de gătit din oală printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de 4 căni, apăsând și aruncând solidele. Îndepărtați grăsimile și rezervați sucurile, adăugând orice sucuri care s-au acumulat pe farfurie din vițel, pentru sosul Mornay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Parcați orezul într-o cratiță mare de apă sărată de fierbere 5 minute, apoi scurgeți într-o sită și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
2
Încălziți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi amestecați ceapa și sarea. Acoperiți bine cu un capac sau un strat dublu de folie și gătiți ceapa la foc mic, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă orezul și bulionul și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Acoperiți bine tigaia, apoi transferați-o în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când orezul și ceapa sunt foarte moi, aproximativ 1 oră. (Lăsați cuptorul pornit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Transferați soubise într-un robot de bucătărie și pulsați până când este purificat grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Pune o mână de ciuperci într-un prosop de bucătărie curat (nu terry pânză), apoi aduna prosop în jurul ciuperci și stoarce-le peste chiuveta pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil. Scoateți ciupercile rămase, câte o mână pe rând, în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
2
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi ciupercile și trufele (dacă se utilizează), amestecând, până se rumenesc ușor și orice ciuperci lichide degajate se evaporă, 6 până la 8 minute. Se amestecă smântâna, sarea și piperul și se gătește, amestecând, până când smântâna este absorbită de ciuperci, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TrufeTrufe
UntUnt
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Adăugați suficient lapte la sucurile de vițel rezervate pentru a totaliza 3 căni. Topiți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți la foc mic, amestecând constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați amestecul de lapte într-un flux, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc și se adaugă Gruyre, amestecând până se topește, apoi se amestecă sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Mutați raftul superior în mijlocul cuptorului și creșteți temperatura la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă 1/4 cană de soubise în duxelles, apoi se transferă restul de soubise într-o pungă de plastic sigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Transferați amestecul duxelles într-o altă pungă de plastic sigilabilă, apoi sigilați fiecare pungă, stoarcând excesul de aer. Decupați 3/4 inch dintr-un colț inferior al fiecărei pungi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scoateți sfoara din vițel, apoi tăiați stratul de grăsime și capetele de vițel și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
5
Tăiați friptura transversal în 16 felii (grosime de 1/4 inch), păstrând feliile împreună.
6
Transferați 1 felie de vițel la capătul platoului rezistent la cuptor, apoi pipați aproximativ 1 1/2 linguri de soubise pe jumătate de felie, începând de la partea de jos a feliei și lucrând spre vârf. Pipă aproximativ 1 1/2 linguri duxelles pe cealaltă jumătate de felie în același mod. Suprapuneți cu o altă felie de vițel, lăsând la vedere aproximativ 1/2 inch de umplutură. Repetați cu feliile de vițel rămase și restul de soubise și duxelles, păstrând feliile aliniate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
VitelVitel
7
Dacă este necesar, încălziți sosul Mornay la foc mic, amestecând, până când este suficient de slăbit pentru a lingura, apoi lingurați 1/2 până la 3/4 cană deasupra și părțile laterale ale vițelului, acoperind felii și umpluturi subțiri, dar complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
8
Coaceți Orloff de vițel, neacoperit, până când se încălzește și sos Mornay glazuri de vițel, 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Încălziți sosul de dimineață rămas la foc moderat, amestecând ocazional (subțire cu puțin lapte, dacă este necesar), până când este fierbinte și transferați-l într-o barcă cu sos pentru a servi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
10
Notele bucătarilor: vițelul poate fi fiert (dar nu feliat) cu 1 zi înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Sosul Soubise, duxelles și Mornay se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește soubise și duxelles, neacoperite, apoi se răcește, acoperite. Acoperiți suprafața sosului fierbinte Mornay cu o rundă de ceară sau hârtie pergament, apoi se răcește ușor și se răcește. Orloff de vițel poate fi asamblat (fără sos Mornay) cu 4 ore înainte și răcit, acoperit cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1lingura. otet de vin rosumorcov, tocat finmorcov, tocat fin1coastecoaste de țelină, tocate măruntcoaste de țelină, tocate mărunt791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsupă de pui sau apăsupă de pui sau apă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină universalăfăină universală6crenguțepătrunjel proaspăt cu frunze platepătrunjel proaspăt cu frunze plate6crenguțecimbru proaspăt sau 1/2 linguriță uscat, sfărâmatcimbru proaspăt sau 1/2 linguriță uscat, sfărâmat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz Gruy Gruy Gruy grosolanoz Gruy Gruy Gruy grosolan8creveți și cu veneAcompaniamente: cartofi fierți; haricots vertsAcompaniamente: cartofi fierți; haricots verts591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2kilogramelegat cotlet dezosat de friptură de vițellegat cotlet dezosat de friptură de vițel454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci, tocate (de preferință cu un cuțit)ciuperci, tocate (de preferință cu un cuțit)0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă1(vinete)ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă lb, înjumătățită longitudinal și feliată subțire transversalceapă lb, înjumătățită longitudinal și feliată subțire transversal0Bucăți de caramele Heath Barsare sau gustsare sau gust1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Turcă sau 1/2 frunze de dafin din CaliforniaTurcă sau 1/2 frunze de dafin din California22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat52 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat11 lingură de oregano uscat1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez alb cu bob lungorez alb cu bob lung3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre laptele integralDespre laptele integral14pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOlinguri de trufe negre tocate mărunt* (opțional)linguri de trufe negre tocate mărunt* (opțional)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista