Prințul Orloff de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 790 calorii, 57G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, unt, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Prințul Harry Cocktail, Bonnie Prince Charlie, și Conuri de înghețată prinț și Prințesă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pat vițel uscat si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vitel
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în oală de 5 până la 6 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi vițelul brun pe toate părțile, întorcându - se cu clești, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați vițelul pe o farfurie și aruncați grăsimea din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Topiți untul de lingură rămas în oală și gătiți ceapa, țelina și morcovul la foc moderat, amestecând și răzuind orice bucăți maro, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Înfășurați pătrunjelul, cimbru proaspăt (dacă utilizați) și frunza de dafin într-un pătrat de pânză de brânză și legați-l într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni, apoi adăugați la legume împreună cu vin și cimbru uscat (dacă utilizați). Puneți vițel deasupra și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Cimbru Proaspăt
Legume
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Vitel
Vin
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
7
Acoperiți oala cu capac, apoi transferați în treimea inferioară a cuptorului și fierbeți vițelul până când termometrul a introdus 2 inci în centrul cărnii înregistrează 63°, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați vițelul pe o tăietură și lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește la 68°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Turnați sucurile de gătit din oală printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de 4 căni, apăsând și aruncând solidele. Îndepărtați grăsimile și rezervați sucurile, adăugând orice sucuri care s-au acumulat pe farfurie din vițel, pentru sosul Mornay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Parcați orezul într-o cratiță mare de apă sărată de fierbere 5 minute, apoi scurgeți într-o sită și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
2
Încălziți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi amestecați ceapa și sarea. Acoperiți bine cu un capac sau un strat dublu de folie și gătiți ceapa la foc mic, amestecând ocazional, 5 minute. Se amestecă orezul și bulionul și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Bulion
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
3
Acoperiți bine tigaia, apoi transferați-o în treimea superioară a cuptorului și coaceți până când orezul și ceapa sunt foarte moi, aproximativ 1 oră. (Lăsați cuptorul pornit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Transferați soubise într-un robot de bucătărie și pulsați până când este purificat grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Pune o mână de ciuperci într-un prosop de bucătărie curat (nu terry pânză), apoi aduna prosop în jurul ciuperci și stoarce-le peste chiuveta pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil. Scoateți ciupercile rămase, câte o mână pe rând, în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
2
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi ciupercile și trufele (dacă se utilizează), amestecând, până se rumenesc ușor și orice ciuperci lichide degajate se evaporă, 6 până la 8 minute. Se amestecă smântâna, sarea și piperul și se gătește, amestecând, până când smântâna este absorbită de ciuperci, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Trufe
Unt
Piper
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Adăugați suficient lapte la sucurile de vițel rezervate pentru a totaliza 3 căni. Topiți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți la foc mic, amestecând constant, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați amestecul de lapte într-un flux, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se ia de pe foc și se adaugă Gruyre, amestecând până se topește, apoi se amestecă sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Mutați raftul superior în mijlocul cuptorului și creșteți temperatura la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă 1/4 cană de soubise în duxelles, apoi se transferă restul de soubise într-o pungă de plastic sigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Transferați amestecul duxelles într-o altă pungă de plastic sigilabilă, apoi sigilați fiecare pungă, stoarcând excesul de aer. Decupați 3/4 inch dintr-un colț inferior al fiecărei pungi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Scoateți sfoara din vițel, apoi tăiați stratul de grăsime și capetele de vițel și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
5
Tăiați friptura transversal în 16 felii (grosime de 1/4 inch), păstrând feliile împreună.
6
Transferați 1 felie de vițel la capătul platoului rezistent la cuptor, apoi pipați aproximativ 1 1/2 linguri de soubise pe jumătate de felie, începând de la partea de jos a feliei și lucrând spre vârf. Pipă aproximativ 1 1/2 linguri duxelles pe cealaltă jumătate de felie în același mod. Suprapuneți cu o altă felie de vițel, lăsând la vedere aproximativ 1/2 inch de umplutură. Repetați cu feliile de vițel rămase și restul de soubise și duxelles, păstrând feliile aliniate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Vitel
7
Dacă este necesar, încălziți sosul Mornay la foc mic, amestecând, până când este suficient de slăbit pentru a lingura, apoi lingurați 1/2 până la 3/4 cană deasupra și părțile laterale ale vițelului, acoperind felii și umpluturi subțiri, dar complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vitel
8
Coaceți Orloff de vițel, neacoperit, până când se încălzește și sos Mornay glazuri de vițel, 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Încălziți sosul de dimineață rămas la foc moderat, amestecând ocazional (subțire cu puțin lapte, dacă este necesar), până când este fierbinte și transferați-l într-o barcă cu sos pentru a servi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
10
Notele bucătarilor: vițelul poate fi fiert (dar nu feliat) cu 1 zi înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Sosul Soubise, duxelles și Mornay se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește soubise și duxelles, neacoperite, apoi se răcește, acoperite. Acoperiți suprafața sosului fierbinte Mornay cu o rundă de ceară sau hârtie pergament, apoi se răcește ușor și se răcește. Orloff de vițel poate fi asamblat (fără sos Mornay) cu 4 ore înainte și răcit, acoperit cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.