Printesa Împinge-L În Sus Pops
Princess Push It Up Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 253 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica ulei vegetal, Roz, Violet pastă de culoare alimentară, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Witchy Împinge În Sus Pops, Dovleac Push-It-Up Pops, și Pumpkin Pie Push-It-Up Pops.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 60 de mini căni de briose cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și albușurile de ou cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză mare 2 minute. Aluat de nuanță cu culoarea alimentelor roz. Împărțiți aluatul între căni de briose, umplând trei sferturi pline.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Împărțiți glazura în 3 boluri. Tint 1 castron de glazură violet. Tint 1 castron de glazură roz. Lăsați glazura rămasă albă. În geanta mare de decorare de unică folosință prevăzută cu vârf mare de stea, așezați linguri de fiecare culoare glazură una lângă alta, alternând culorile și lucrând de la vârful sacului. Nu amestecați culorile.
Pentru a asambla, aruncați 1 cupcake în fiecare recipient Pop push-it-up. Înghețarea țevilor pe cupcake. Acoperiți fiecare cu al doilea cupcake; înghețarea țevii pe cupcake.
Se presară cu stropi de bomboane. Frost rămase 36 cupcakes; se presara cu bomboane stropește.
Serviți cu prăjituri push-up sau congelați neînghețate pentru utilizare ulterioară.