Printesa Tort
O porție conține 391 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gelatina knox, stropi roz, bomboane și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Printesa Tort, Printesa Tort, și Tort Castel Printesa.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în gelatină uscată până se dizolvă complet; deoparte. Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la crem. Adăugați treptat amestecul de gelatină, bătând la viteză mică până când se amestecă bine.
Adăugați zahărul și vanilia; bateți 2 min. Amestecați ușor 1-1 / 2 căni de topping bătut. Puneți o treime din amestecul de brânză cremă în folie de plastic-căptușită 1-1/2-qt. castron. Stai o jumătate din ladyfingers, tăiate-părți în, în jurul partea de castron. Lingura restul amestecului de brânză cremă în castron. Aranjați restul de ladyfingers, tăiați-părți în jos, uniform peste amestecul de brânză cremă.
La frigider 1 oră sau până la setare.
Desfaceți pe placa de servire; îndepărtați și aruncați folia de plastic. Introduceți papusa alege în partea de sus a tort. Tentă rămase biciuit topping cu colorant alimentar; răspândit peste mucegai gelatină să semene cu papusa pe rochie. Decorați cu stropi și bomboane asortate.