Prim Rib

Prim Rib
Această rețetă face 6 porții cu 20 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați rucola, 4-bone Prime rib, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prim Rib, Prim Rib Pho, și Prim Rib pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează liber Coasta principală cu sarea și puțin piper și dă-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
2
Cu o oră înainte de gătit, scoateți friptura din frigider pentru a permite să ajungă la temperatura camerei.
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Puneți coastele rezervate într-o tigaie de prăjire cu fața în sus (coastele vor acționa ca suportul de prăjire). Împrăștiați orice garnitură de grăsime și carne în tigaie în jurul oaselor. Prăjiți oasele și garniturile timp de aproximativ 30 de minute sau până când grăsimea începe să se redea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Scoateți tigaia din cuptor, puneți crengutele de rozmarin deasupra oaselor, apoi acoperiți cu coasta principală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Gât De PuiGât De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Puneți usturoiul zdrobit în fundul tigaiei cu garniturile. Ungeți carnea de vită cu picăturile de grăsime și întoarceți tigaia la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Gatiti timp de 30 de minute si apoi ungeti din nou friptura.
8
Reduceți căldura la 350 de grade F și gătiți până când carnea este medie rară (o temperatură internă de 125 de grade F până la 130 de grade F), aproximativ 1 oră, 15 minute, prăjind friptura la fiecare 30 de minute până când se termină. Rețineți că friptura va continua să gătească în timp ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Scoateți friptura din cuptor și puneți-o pe o tăietură pentru a se odihni, neacoperită, timp de 20 de minute. Feliați Coasta primară la grosimea dorită și garnisiți cu rucola și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Prim RibPrim Rib
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista