Prim Rib
Această rețetă face 6 porții cu 20 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați rucola, 4-bone Prime rib, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prim Rib, Prim Rib Pho, și Prim Rib pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează liber Coasta principală cu sarea și puțin piper și dă-l la frigider peste noapte.
Cu o oră înainte de gătit, scoateți friptura din frigider pentru a permite să ajungă la temperatura camerei.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți coastele rezervate într-o tigaie de prăjire cu fața în sus (coastele vor acționa ca suportul de prăjire). Împrăștiați orice garnitură de grăsime și carne în tigaie în jurul oaselor. Prăjiți oasele și garniturile timp de aproximativ 30 de minute sau până când grăsimea începe să se redea.
Scoateți tigaia din cuptor, puneți crengutele de rozmarin deasupra oaselor, apoi acoperiți cu coasta principală.
Puneți usturoiul zdrobit în fundul tigaiei cu garniturile. Ungeți carnea de vită cu picăturile de grăsime și întoarceți tigaia la cuptor.
Gatiti timp de 30 de minute si apoi ungeti din nou friptura.
Reduceți căldura la 350 de grade F și gătiți până când carnea este medie rară (o temperatură internă de 125 de grade F până la 130 de grade F), aproximativ 1 oră, 15 minute, prăjind friptura la fiecare 30 de minute până când se termină. Rețineți că friptura va continua să gătească în timp ce se odihnește.
Scoateți friptura din cuptor și puneți-o pe o tăietură pentru a se odihni, neacoperită, timp de 20 de minute. Feliați Coasta primară la grosimea dorită și garnisiți cu rucola și ulei de măsline.