Prepeliță sufocată în sos
Prepelița înăbușită în sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 809 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 6,42 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Prepeliță Sufocată, Prepeliță în sos de ciuperci, și Prepeliță Umplută Cu Pâine De Porumb Andouille, Sos De Ochi Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; dragă prepeliță în amestec, rezervând amestecul rămas.
Prepeliță brună în ulei fierbinte într-o tigaie grea la foc mediu-mare; scurgeți prepelița pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri de picături în tigaie.
Bateți amestecul de făină rezervat în picături rezervate; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se rumeneste.
Bateți în 2 căni de apă până se omogenizează.
Adăugați prepeliță; reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când prepelița este gata.
Pui înăbușit în sos: înlocuiți 8 pulpe sau coapse de pui.