Praz și usturoi piure de cartofi
Praz și usturoi piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați frișcă suplimentară, sare, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, Piure De Cartofi De Praz, și Piure De Cartofi De Praz, Ciuperci Și Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, puneți cartofii, prazul, usturoiul, sarea și bulionul. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti la foc mic acoperit 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie (nu se scurge). Mash amestec de cartofi cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/4 cană de frișcă și untul la foc mediu, amestecând ocazional, până când untul se topește.
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de cartofi; continuați să zdrobiți până când cartofii sunt ușori și pufoși.
Adăugați frișcă încălzită suplimentară pentru consistența dorită. Se amestecă arpagicul.