Praz și Gruy 6roxre Tarta
O porție conține 777 calorii, 28G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, praz, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tarta cu praz, ricotta & Gruy, Tarta de praz si cartofi cu Gruyulincormorre, și Tarta cu sparanghel, praz și Gruyere în cremă savuroasă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria pe un pătrat de 13 inci. Îndoiți colțurile și rotiți ușor patiseria într-o rundă aspră.
Se transferă pe o foaie de copt; la frigider.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Adăugați prazul și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Presărați jumătate din brânză peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch.
Întindeți prazul peste brânză. Se acoperă cu prosciutto; se presară brânza rămasă. Se condimentează cu sare și piper. Îndoiți marginea de tartă pentru a forma o jantă și coaceți timp de 20 de minute, până devin aurii și clocotesc. Ștergeți orice exces de grăsime cu un prosop de hârtie.