Prazul Romesco cu brânză Garrotxa mărunțită este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați migdale albite, pâine cu textură fermă, fără cruste, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Romesco Și Praz La Grătar, Praz la gratar cu Romesco (Cal...........), și Praz La grătar cu sos Romesco.
Instrucțiuni
1
Periați ușor ardeiul gras cu ulei de măsline și prăjiți-l direct peste o flacără de gaz sau sub broiler, rotind frecvent, până când este carbonizat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea 15 minute. Curățați, miez și semințe ardeiul și tăiați-l în fâșii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați migdalele și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
5
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se răcească ușor, apoi se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați cuburile de pâine și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
8
Transferați pe o farfurie.
9
Încălziți încă o lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați fâșiile de ardei gras și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul este ușor auriu și înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
11
Adăugați roșiile și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
12
Transferați într-un mortar mare sau robot de bucătărie și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mortar și Pistil
13
Adăugați migdalele prăjite în amestecul de ardei gras și folosind un pistil, lăsați-le într-o pastă grosieră sau pulsați în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
14
Adăugați cuburile de pâine prăjită și 1 lingură de ulei de măsline, apoi bateți și amestecați, sau pulsați, până când sosul este emulsionat. Adăugați treptat 1/4 cană de ulei de măsline, amestecând și bătând sau pulsând, până la emulsionare. Se amestecă 2 linguri de oțet de sherry și se condimentează cu sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Dovleci De Plăcintă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc ușor și abia se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
17
Adăugați bulionul de pui și restul de 1 lingură de oțet de sherry, condimentați cu sare și cayenne și dați la fiert. Acoperiți prazul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, cu 10 până la 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18
Lăsați prazul să se răcească, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
19
Aranjați prazul fiert pe un platou mare. Puneți jumătate din sosul romesco peste praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
20
Presărați brânza Garrotxa mărunțită deasupra și serviți cu pâine crustă și romesco rămas pe lateral.