Praz gratinat
Prazul gratinat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 139 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare sunt Praz Gratinat, Praz Gratinat, și Praz și cartofi gratinați.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. partea inferioară și partea laterală a caserolei de 2 litri.
Tăiați prazul în bucăți de 1/2 inch. În cratiță de 3 litri, încălziți 2 inci apă până la fierbere.
Adăugați praz. Acoperiți și gătiți la foc mediu aproximativ 5 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți 2 linguri de unt la foc mic. Gatiti faina, sarea si piperul la foc mic, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si clocoteste; se ia de pe foc. Se amestecă treptat laptele.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă brânza până se topește. Se amestecă prazul.
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și 2 lingurițe de unt până se sfărâmă.
Se presară uniform peste caserolă.
Coaceți descoperit aproximativ 25 de minute sau până se rumenesc.