Praz cu unt
Prazul cu unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 8 și costă 91 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 182 calorii. 288 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prazul, untul, frunzele de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Praz și ridichi cu unt, Mazăre cu unt și praz, și Praz Cu Pesmet Cu Unt.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de a dori să serviți acest fel de mâncare, tăiați prazul de sus până la rădăcină și spălați-l bine sub apă curentă rece. Tăiați-le subțire pe diagonală și puneți-le în pungi de plastic și răciți până când sunt gata de gătit.
Pentru a servi, puneți o tigaie mare la foc mediu, adăugați untul și lăsați-l să se topească peste baza tigaiei.
Adăugați prazul și o mulțime de condimente și amestecați pentru a acoperi untul. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți ușor prazul timp de aproximativ 15 minute, amestecând la jumătate până când sunt fragede.
Se servește cu unt suplimentar și o stropire de frunze de cimbru.