Praz cu brânză și șuncă

Praz cu brânză și șuncă
Prazul brânzos și șunca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 333 calorii. 89 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cap de la magazin și ridica CR fra aproxormme, sunca, cheddar, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orecchiette cu șuncă și praz, Ouă de brânză la cuptor cu praz și tarhon, și Piure De Cartofi Cu Praz Și Spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / fan180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Gatiti prazul intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare timp de 4-5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scurge și se răcește sub un robinet rece pentru a le împiedica să mai gătească, apoi se scurge din nou bine și se usucă pe hârtie de bucătărie.
4
Înfășurați fiecare praz într-o felie de șuncă, apoi aranjați, unul lângă altul, într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se amestecă cheddarul într-un castron cu muștarul Dijon și crme frache, până se combină bine. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se întinde peste praz, apoi se coace 15-20 de minute până se clocotește și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți imediat cu multă pâine crustă pentru a curăța sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista