Praz cu brânză și șuncă
Prazul brânzos și șunca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 333 calorii. 89 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cap de la magazin și ridica CR fra aproxormme, sunca, cheddar, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orecchiette cu șuncă și praz, Ouă de brânză la cuptor cu praz și tarhon, și Piure De Cartofi Cu Praz Și Spanac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / fan180C / gaz
Gatiti prazul intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare timp de 4-5 minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se răcește sub un robinet rece pentru a le împiedica să mai gătească, apoi se scurge din nou bine și se usucă pe hârtie de bucătărie.
Înfășurați fiecare praz într-o felie de șuncă, apoi aranjați, unul lângă altul, într-un vas mare de copt.
Se amestecă cheddarul într-un castron cu muștarul Dijon și crme frache, până se combină bine. Condimentează după gust.
Se întinde peste praz, apoi se coace 15-20 de minute până se clocotește și se rumenesc.
Serviți imediat cu multă pâine crustă pentru a curăța sucurile.