Praz cremos și Orzo de porumb
Prazul cremos și Orzo de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 24 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de orzo, frunze de pătrunjel, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cremă De Ciuperci Și Praz Orzo, Orzo cremos de creveți, porumb și dovlecei, și Aragaz lent cremă de cartofi praz porumb și Cheddar Chowder (Crock-Pot ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală medie cu apă clocotită la fierbere la foc mediu. Condimentați apa cu sare, apoi adăugați orzo și gătiți la al dente.
Scurgeți, rezervând apa de gătit.
Într-o altă oală cu apă clocotită, la foc mediu, albiți prazul timp de 1 sau 2 minute, apoi îndepărtați și șocați într-un castron cu apă cu gheață.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie, la foc mic, topiți untul și adăugați porumbul și laptele răzuit din toți cei 4 știuleți. Gatiti 1 minut si adaugati aproximativ 1 cana de apa de gatit rezervata pastelor. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă și se reduce, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați mai multă apă de gătit pentru paste dacă se usucă prea mult.
Adăugați prazul albit și încălziți, aproximativ 1 minut.
Adăugați orzo și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare, după gust.
Transferați porumbul și orzo-ul într-un bol de servire, garnisiți cu pătrunjel și serviți imediat.