Pralinele pecan ale lui Megan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă pralinele Pecan ale lui Megan. Această rețetă servește 24. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 210 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 215 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt, nuci pecan, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Praline Pecan, Praline Pecan, și Praline Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie de ceară.
Într-o oală mare și grea, amestecați zahărul și 1 cană de lapte evaporat. Atașați un termometru pentru bomboane la oală și puneți-l la foc moderat. Gatiti, amestecand ocazional—folositi o perie de patiserie inmuiata in apa rece pentru a spala orice cristale de zahar care se agata de partea oalei-pana cand zaharul este dizolvat, 2 pana la 3 minute. Ridicați focul până la moderat și gătiți amestecul, netulburat, până când termometrul înregistrează 238 km f (etapa soft-ball), 12 până la 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească, netulburat, până când termometrul înregistrează 220 litri F, aproximativ 6 minute.
Folosind o lingură de lemn, amestecați vanilia și untul. Continuați să amestecați până când amestecul este cremos și gros, 1 până la 2 minute. Se amestecă bucățile de pecan. Lucrând rapid, folosiți o lingură de lemn pentru a scoate linguri îngrămădite din amestecul de praline și o lingură mică de metal pentru a răzui amestecul pe foile de copt pregătite, lăsând aproximativ 1 inch între praline. Dacă amestecul începe să cristalizeze și să se întărească, adăugați 1 până la 2 linguri de lapte evaporat și puneți-l la foc mic, amestecând, până când amestecul se înmoaie, apoi continuați să picurați pe foile de copt pregătite.
Lăsați pralinele să se întărească la temperatura camerei. Faceți înainte: pralinele pot fi făcute înainte, învelite individual în hârtie cerată și depozitate într-un recipient etanș într-un loc răcoros, până la 1 săptămână.