Praline Banana-Yam Budinca
Praline Banana-Yam budinca este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, margarină, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Încercați Budinca De Pâine Praline, Budincă De Pâine Cu Pralină Pecan, și Mic Dejun Praline Pâine Budinca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți cartofii la 350 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Se lasă să se răcească; se curăță și se taie în bucăți.
Așezați cartofii și bananele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați margarina topită, 2 linguri de zahăr, nucșoară, scorțișoară și sare; puls până la amestec. Împărțiți amestecul de cartofi dulci în mod egal între 6 (8 uncii) ramekins.
Topiți 1 lingură de margarină într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de zahăr; gatiti 1 minut.
Adăugați nuci pecan; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Scoateți de pe foc; împărțiți amestecul de pecan uniform între ramekine.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine.