Praline necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 77 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 419 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sirop de porumb, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 19%. Încercați Praline, Praline, și Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți părțile laterale ale unei cratițe grele de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Puneți zaharurile, sarea, siropul de porumb, laptele și untul în cratiță. La foc mediu, amestecați constant amestecul cu o lingură de lemn până când zaharurile s-au dizolvat și amestecul ajunge la fierbere. Continuați să gătiți într-o etapă cu bile moi, aproximativ 236 grade F pe un termometru cu bomboane. (Dacă faceți un test de apă rece, stropiți o picătură de bomboane într-un pahar cu apă rece, bila de bomboane se va aplatiza între degete atunci când o scoateți din apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Unt
Bomboane
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Lingura De Lemn
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți din căldură și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute.
4
Adăugați vanilia și nucile și bateți cu o lingură cu mâna timp de aproximativ 2 minute sau până când bomboanele sunt ușor groase și încep să-și piardă luciul. Aruncați rapid linguri cu vârf pe hârtie cerată. Dacă bomboanele devin rigide, adăugați câteva picături de apă fierbinte.