Prajituri pentru coroana de Craciun
Biscuiții cu coroană de Crăciun necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 84 și costă 14 cenți per porție. O porție conține 135 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Dacă aveți lapte, colorant alimentar, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coroană de Crăciun vegetariană , Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) și Divine Christmas Candy Cane Cookies .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul de cofetarie până devine ușor și pufos. Bateți ouăle și vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Împărțiți în patru părți. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1-2 ore sau până când sunt ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o porție la 1/4 inch. grosime.
Tăiați cu un 2-1/2-in înfăinat. tăietor rotund pentru prăjituri.
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt; tăiați centrele folosind un 1-in înfăinat. tăietor rotund pentru prăjituri.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas.
Pentru glazură, într-un castron mare, combinați zahărul de cofetarie, shorteningul, aroma de arțar și suficient lapte pentru a obține consistența tupei.
Pune 3/4 cană de glazură într-un castron mic; nuanță cu colorant alimentar roșu. Nuanță verde glazură rămasă. Folosind un vârf cu stea nr. 13, puneți glazura verde peste prăjituri. Cu un vârf rotund #2 și glazură roșie, țeava se înclină pe coroane.