Blinele îmbibate cu sos de brânză Manchego ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 597 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,53 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prajituri Hammed-Up cu sos de brânză Manchego, Brânză Manchego prăjită cu sos de scufundare caise-salvie, și Blinele de ceapă și feta cu sos dulce de soia cu ardei iute + câștigă un coș de brânză.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei de arahide pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-un castron mare adăugați făina, boia afumată și bulionul de pui și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia Afumată
Stoc De Pui
Arpagic
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți bine pentru a forma un aluat gros. Se amestecă cele 2 ouă bătute și un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și prăjiți șunca tocată și ceapa până se rumenesc frumos, aproximativ 3 minute. Lăsați șunca și ceapa să se răcească în tigaie. Odată răcit, adăugați amestecul de șuncă împreună cu orice ulei în aluat. Condimentează aluatul cu mai multă sare și piper. În loturi și folosind o lingură mică sau o lingură mare, aruncați 5 sau 6 linguri de aluat în ulei și prăjiți până se rumenesc bine, întorcându-se o dată, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Ceapă
șuncă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scurgeți pe hârtie maro sau prosoape de hârtie și repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Transferați biscuiții într-un platou de servire și serviți cu sos de brânză Manchego pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Sos
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică, apoi adăugați șalotele, jalapeno, sare și piper. Gatiti la foc mediu aproximativ 4 minute pentru a inmuia ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ardei Iute
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați făina și amestecați pentru a forma un roux. Se amestecă laptele și bulionul, amestecând bine pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți brânza și combinați bine. Reduceți focul la minim și adăugați boia afumată și smântână.